Upaljen crveni metolaram! Ne izlazite vani bez prijeke potrebe

Vjetar slab promjenljivog smjera.

21.06.2024. 07:08
  • Podijeli:
vrućina, temperatura, bazen, rashlađivanje, vrelina, toplotni talas - profimedia-6672982ae1be2.webp Foto: Profimedia

U Bosni i Hercegovini se danas očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i vruće.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 23°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 34 i 40°C.

 

Zbog visokih temperatura danas od 11 do 18 sati će biti upaljen crveni meteoalarm u cijeloj BiH.

- Zaštitite sebe i pomozite ugroženim osobama. Djelujte u skladu sa savjetima ovlaštenih organa. Očekujte moguće kvarove u infrastrukturi - saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()