U Bosni i Hercegovini sutra pretežno sunčano i malo toplije

Ujutro će biti hladno i pretežno vedro

19.09.2022. 15:50
  • Podijeli:
vrijeme-put-nebo-saobracaj-banjaluka Cropped (1).jpg Foto: UNA

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje pretežno sunčano i malo toplije vrijeme, samo je na sjeveru poslije podne moguća prolazna kiša.

Ujutro će biti hladno i pretežno vedro. U višim predjelima ponegdje je moguć slab mraz, a oko rijeka i po kotlinama česta pojava magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kasnije poslije podne, uveče i tokom naredne noći na sjeveru se očekuje prolazna oblačnost koja ponegdje može donijeti slabu i kratkotrajnu kišu.

Jutarnja temperatura vazduha od tri do sedam, na jugu do 10, u višim predjelima od minus dva, a dnevna od 16 do 21 na jugu do 23, u višim predjelima od 12 Celzijusovih stepeni.

Puhaće slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava pretežno oblačno vrijeme, a u većini krajeva, osim na jugu, zabilježeni su kiša i lokalni pljuskovi.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica tri, Kneževo šest, Mrakovica i Sokolac osam, Mrkonjić Grad devet, Drinić i Srebrenica 10, Doboj, Novi Grad, Prijedor i Srbac 11, Banjaluka, Čemerno, Šipovo i Sarajevo 12, Bijeljina 13, Višegrad i Kalinovik 14, Gacko i Rudo 16, Nevesinje 17, Foča 20, Bileća 21, Trebinje 22, Mostar 24 i Neum 25 Celzijusovih stepeni. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()