Strahovito nevrijeme pogodilo Sarajevo i Mostar

Obilna kiša otežava protok saobraćaja, ali i kretanje pješaka

23.09.2023. 17:25
  • Podijeli:
nevrijeme mostar bljesak info-650f0333b02b4.webp Foto: Bljesak.info

Nevrijeme popraćeno obilnom kišom, grmljavinom i jakim vjetrom, u večernjim satima, zahvatilo je Tuzlu, Sarajevo, Mostar...

Vodostaji rijeka za sada nisu prijetnja stanovništvu, ali, obilna kiša, stvara ogromne lokve na cestama što otežava protok saobraćaja, ali i kretanje pješaka.

Inače, Federalna uprava civilne zaštite izdala je narandžasto upozorenje zbog opasnosti od poplava ovog vikenda.

Kako javlja Bljesak.info, nevrijeme koje danas u 15.20 sati stiglo u Mostar već je izazvalo probleme na mostarskim ulicama i prometnicama. Ulica kralja Tomislava poznatija kao Avenija ponovno je pod vodom.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()