Stiže jače zahlađenje: Ujutru susnježica i snijeg, a ovo su prognozirane temperature

Popodne i uveče biće suho i sve hladnije uz dalje razvedravanje

02.12.2023. 20:48
  • Podijeli:
snijeg_romacija_foto_Srna-63de97bc74500.webp Foto: SRNA

U Bosni i Hercegovini sutra će u prvom dijelu dana padati slaba susnježica i snijeg, na jugu kiša, a njihov prestanak se očekuje tokom dana.

Jače zahlađenje očekuje se noćas i sutra ujutru, kada će biti i slabih padavina. Na sjeveru i zapadu padavine će prestati prije podne, tokom dana i u ostalim krajevima, ali će biti sve hladnije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Popodne i uveče biće suho i sve hladnije uz dalje razvedravanje.

U prvom dijelu dana duvaće umjeren, a zatim slab vjetar, sjevernih smjerova.

Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do tri, na jugu do osam, u višim predjelima minus pet, a dnevna temperatura od jedan do pet, na jugu do 12, a u višim krajevim od minus tri stepena Celzijusova.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 13 časova: Čemerno devet, Gacko 11, Kalinovik 12, Han Pijesak i Kneževo 13, Foča, Sokolac i Mekonjić Grad 14, Šipovo i Ribnik 15, Priejdor i Bileća 16, Trebinje i Sarajevo 17, Zenica 18, Banjaluka i Neum 19, Rudo 20, Doboj, Srebrenica i Srbac 21, Višegrad i Tuzla 22, Brčko 23, te Bijeljina 24 stepena Celzijusova.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()