Snijeg u višim predjelima: Sutra oblačno i kišovito vrijeme

Jutarnja temperatura vazduha biće od tri do sedam, u višim predjelima od nula stepeni

27.11.2023. 14:56
  • Podijeli:
Kopaonik snijeg-65573587b21e2.webp Foto: INFOKOP

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje oblačno vrijeme sa kišom u nižim i snijegom u višim krajevima, uz dnevnu temperaturu vazduha od dva do 13 stepeni Celzijusovih.

Noćas će padati kiša koja će se širiti ka sjeveru i istoku, na višim planinama snijeg, uz manji porast snježnog pokrivača, dok se tokom dana očekuje pad temperature vazduha, zbog čega će kiša ponegdje i u nižim predjelima preći u snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od tri do sedam, u višim predjelima od nula stepeni.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjeverni, na jugu i dalje umjeren i jak južni.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas je pretežno oblačno vrijeme, a slabija kiša registrovana je širom zemlje.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Sokolac i Čemerno minus tri, Han Pijesak minus dva, Gacko i Bugojno minus jedan, Kalinovik i Zenica nula, Trebinje, Rudo, Livno i Sarajevo jedan, Bileća, Višegrad, Srebrenica i Drvar dva, Kneževo, Foča i Široki Brijeg tri, Šipovo četiri, Mrkonjić Grad, Novi Grad i Mostar pet, Prijedor šest, Zvornik, Bihać i Tuzla sedam, Doboj, Gradačac, Sanski Most i Stolac osam, Neum devet, Bijeljina 10, Banjaluka 11 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()