Nigdje bez kišobrana: Danas pretežno oblačno i kišovito vrijeme

Vjetar slab južnog smjera

24.11.2023. 08:08
  • Podijeli:
jesen kiša vreme vladimir šporičić tanjug-652cda9f031e0.webp Foto: Vladimir Sporičić/Tanjug

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Prijepodne slabija kiša je moguća na području Hercegovine, istoku i sjeveroistoku Bosne.

U drugom dijelu dana kiša se očekuje u većem dijelu zemlje, na planinama i snijeg. U noći na subotu i u nizinama će padati susnježica ili snijeg, osim na jugu zemlje.

Vjetar slab južnog smjera. U poslijepodnevnim i večernjim satima vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu od 8 do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu do 15°C.

U Sarajevu oblačno. Kiša se očekuje u poslijepodnevnim i večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 9°C.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()