Nevrijeme stiglo u Hrvatsku, meteo radar pokazuje da ide ka BiH

U Zagrebu je poslije podne pala jaka kiša praćena grmljavinom i vjetrom, dok je u okolini grada pao i led, prenose hrvatski mediji

02.12.2023. 19:36
  • Podijeli:
AA-20230406-30782739-30782723-APRILSKI_SNIJEG_NAPRAVIO_PROBLEME_NA_PUTEVIMA_U_SLOVACKOJ-642eec6c6cfc2.webp Foto: Anadolija

Nevrijeme praćeno ledom zahvatilo je područje Zagreba i Novog Vinodolskog, poplave su pogodile Ogulin i Rijeku, a kod Lošinja registrovana je pijavica.

U Zagrebu je poslije podne pala jaka kiša praćena grmljavinom i vjetrom, dok je u okolini grada pao i led, prenose hrvatski mediji.

Usljed obilne kiše i jakog juga poplavljene su ulice u Rijeci, a jako nevrijeme sa gradom u dva navrata je zahvatilo i Novi Vinodolski.

U Jasenku kod Ogulina između 20 i 30 podruma, kao i pojedini putni pravci što otežava saobraćaj, kažu u civilnoj zaštiti.

Meteo radar ukazuje da se prema Hrvatskoj kreću i snježni oblaci.

Snijeg bi potom, ako je vjerovati meteo radaru, mogao da stigne i u BiH kasno večeras.

Pratite kretanje oblaka na OVOM LINKU.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()