Ljeto na pragu: Sutra još toplije, držite se hlada

Duvaće slab vjetar jugozapadnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

17.06.2024. 15:52
  • Podijeli:
vrucine-ljeto-leto-anadolija-1-.jpg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme uz dnevni razvoj oblačnosti mjestimično i temperaturu vazduha do 36 stepeni Celzijusovih.

Poslije podne ponegdje u brdsko-planinskim predjelima na jugoistoku može biti kratkotrajnih pljuskova, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 14 do 20, u višim predjelima od 10 stepeni, a dnevna od 30 do 36, u višim krajevima od 25 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar jugozapadnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 14.00 časova: Bjelašnica 15, Čemerno 22, Sokolac i Gacko 25, Livno 26, Mrkonjić Grad i Srebrenica 27, Zvornik, Drvar, Neum i Tuzla 28, Banjaluka, Doboj, Prijedor, Bileća, Gradačac i Sarajevo 29, Bijeljina i Trebinje 30, Foča, Višegrad i Zenica 31, te Mostar 33 stepena Celzijusova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()