Kiša i grmljavina u cijeloj Srbiji, neke dijelove pogodio i grad

Nevrijeme u Srbiji

26.05.2023. 15:41
  • Podijeli:
vreme kiša tanjug MILOŠ MILIVOJEVIĆ-64670dc48699c.webp Foto: Tanjug/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

U više gradova Srbije padala je jaka kiša, praćena grmljavinom, a grad veličine lješnika osim Beograda, pogodio i Leskovac, Ovčar banju i okolinu, kao i dio užičkih sela.

Jako nevrijeme pogodilo je neke dijelove Beograda nešto poslije 14 sati, a pored kiše, dijelove Novog Beograda pogodio je i grad. 

Stanovnici Novog Beograda na društvenim mrežama objavljuju slike i snimke grada, a padavine se očekuju i na cijeloj teritoriji grada. 

U dijelu užičkih sela u Lužničkoj dolini, ka Požegi bilo je grada, dok u Užicu pada kiša s grmljavinom, prenosi RTS. 

Kiša s gradom pogodila je i Ovčar banju i okolinu na magistralnom putu u Tučkovu, kao i Leskovac.

Republički hidrometeorološki zavod izdao je danas upozorenje na lokalnu pojavu jakih pljuskova sa gradom, koje važi do 2. juna na cijelom području Srbije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()