Iskoristite još malo toplog vremena: Za vikend pretežno sunčano

Najniža jutarnja temperatura zraka biće većinom između 7 i 12, na jugu zemlje do 16, a najviša dnevna između 23 i 29 stepeni

13.10.2023. 16:05
  • Podijeli:
vrijeme_jesen_anadolija-1666674139323.webp Foto: Anadolija

U Bosni i Hercegovini sutra pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu zemlje do 16, a najviša dnevna između 23 i 29 stepeni.

U Sarajevu sutra pretežno sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 10, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno sunčano vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 14:00 sati: Bjelašnica 12 stepeni; Ivan Sedlo 20; Sokolac 21; Bugojno, Livno i Sarajevo 23; Neum i Široki Brijeg 24; Bihać, Drvar, Sanski Most i Trebinje 25; Banja Luka, Stolac, Tuzla i Zenica 26; Bijeljina, Gradačac i Mostar 27 stepeni, saopćeno je iz FHMZ-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()