Građani u duksevima i tankim jaknicama: Temperatura previsoka za ovo doba godine

Subota, 2. decembar. Ugodnih 22 stepena, duva jugo, građani u tankim jaknicama, duksevima a pojedini i u kratkim rukavima

03.12.2023. 21:16
  • Podijeli:

Posljednjih godina svjedoci smo naglih vremenskih promjena. Smjenjuju se godišnja doba bez prelaznih razdoblja, a dnevne razlike u temperaturi ponekad iznose i do 20 stepeni. Kao što smo imali priliku da osjetimo i ovog vikenda. Šta kažu građani, a šta struka - kako ovi vremensdki ekstremi utiču na ljude?

Subota, 2. decembar. Ugodnih 22 stepena, duva jugo, građani u tankim jaknicama, duksevima a pojedini i u kratkim rukavima. Sa jednim su saglasni. Ovolika temperatura za ovo doba godine, kažu, ne može da donese ništa dobro.

„Nimalo nije jednostavno, glavobolja, možda jedna vrsta neraspoloženja, ali Bože moj sve to pripada našem životu.

„Vrijeme je haotično da se razumijemo, sad minus, sad plus 20, to je nekom teško i organizam teško podnosi“

„Drastične su promjene, i minus je bio, mraz i svako osjeća glavobolje i umor, malaksalost, prevelika je to razlika za svakoga, i staro i mlado“.

Samo nekoliko sati kasnije, temperatura bukvalno ispod nule. Zimske jakne, kape, šalovi i rukavice. Čini se da su na vremenske promjene svi već i navikli.

Više u video prilogu!

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()