Voda teče putevima, saobraćaj u prekidu

Nekoliko manjih potoka i rječica izlilo se na puteve, na nekoliko lokacija saobraćaj obustavljen

08.06.2023. 18:56
  • Podijeli:
voda na putu Seslije - Derventa-648207a0da1ed.webp Foto: Una

Jaka kiša izazvala je velike probleme u saobraćaju u više gradova u Republici Srpskoj.

Nekoliko manjih potoka i rječica izlilo se na puteve, a velike količine vode nalaze se na saobraćajnicama u Čelincu, Kotor Varoši, Derventi, Prnjavoru i Tesliću.

Na magistralnom putu Šešlije - Derventa voda teče magistalom i saobraćajnica je trenutno neprohodna. Slična je situacija i na putu Mlinska Rijeka - Čelinac. Bujična voda se izlila na regionalni put i poplavila jedan poslovni objekat.

Vozači javljaju da se voda ponovo izliva i preko autoputa "9. januar" u smjeru od Laktaša prema Prnjavoru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()