Trivić: Aerodrom Banjaluka će imati pola miliona putnika

Trivić je objavila da putnici za Banjaluku u ovom momentu najviše putuju za Memmingen, Beč i Dortmund

14.11.2023. 15:24
  • Podijeli:
aerodrom-banja-luka-rakita-pixsell.jpg

Direktorica Aeordroma Banjaluka Natalija Trivić najavila je da će aerodrom ove godine imati preko 500.000 putnika. 

No, ono što je interesantno je da je izjavila da smatra da će većina putnika iz Tuzle putovati preko Banjaluke nakon što je Wizz Air ukinuo bazu u Tuzli. 

Zamaaero piše da ovo ima smisla za putnike Wizz Aira i Ryanaira obzirom da se radi o LCC koji nemaju letove iz Sarajeva, no realno i Sarajevo će preuzeti dobar dio putnika Tuzle, dok će se dobar dio prebaciti na automobile i autobuse. 

Isti medij navodi da je neupitno će Banjaluka profitirati na gubitku letova Tuzle, ozbiljno profitirati.

Trivić je objavila da putnici za Banjaluku u ovom momentu najviše putuju za Memmingen, Beč i Dortmund. Dodaje da se na ove tri destinacije traži karta više.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()