Zalutali meci pogodili dva aviona

Meci ispaljeni, tokom proslave Nove godine, pogodili avione kompanije "Midl Ist Erlajns"

01.01.2023. 20:30
  • Podijeli:
meci, očevid, pixabay-6397065e69f29.webp Foto: Pixabay

Zalutali meci koji su ispaljeni tokom proslave Nove godine pogodili su dva aviona avio kompanije "Midl Ist Erlajns" parkirana na Međunarodnom aerodromu Rafik Hariri u Bejrutu, saopštio je danas zvaničnik aviokompanije.

U incidentu je pričinjena manja šteta na avionima, a povređenih nije bilo.

Intenzivna pucnjava u vazduh dogodila se u subotu oko ponoći u Bejrutu i ​​drugim delovima Libana, čime je proslavljena Nova godina, uprkos više puta ponovljenim upozorenjima zvaničnika da stanovnici to ne čine, prenio je AP.

Pucanje u vazduh uobičajeno je u Libanu, gde ljudi na taj način često proslavljaju položene ispite, venčanja i druge vidove proslava, navodi AP.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()