Veliki požar uništio turističke apartmane na holandskom ostrvu Vliland

Opština je morala da pronađe alternativni smještaj za najmanje 46 turista

16.08.2023. 18:05
  • Podijeli:
plaz_ostrvo-64dca1359f502.webp Foto: Pixabay

Veliki požar uništio je apartmanski smještaj za goste na holanskom ostrvu Vliland, a skoro 50 turista je moralo da potraži alternativni smještaj, saopštila je danas vatrogasna služba.
U zgradi kada je izbio požar nije bilo ljudi, tako da niko nije povrijeđen, a vatrogasci su iz zapaljenog objekta spasli psa.

Opština je morala da pronađe alternativni smještaj za najmanje 46 turista, prenosi NL Tajms.
U gašenju požara učestvovala su dva vatrogasna tima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()