Ukrajinske snage jutros granatirale Donjeck

"Ispaljene su tri granate kalibra 155 milimetara", navodi se u objavi na "Telegramu"

15.12.2022. 08:38
  • Podijeli:
donjeck-reuters-2-.jpg

Ukrajinske snage ispalile su jutros tri granate NATO kalibra na kijevski okrug grada Donjecka, saopšteno je iz Kancelarije Donjecke Narodne Republike pri Združenom Centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre.

Iz Kancelarije je precizirano da su ukrajinske oružane formacije otvorile vatru u pravcu grada Donjecka, prenosi "Sputnjik".

"Ispaljene su tri granate kalibra 155 milimetara", navodi se u objavi na "Telegramu".

Prethodno je kancelarija objavila da je ukrajinska vojska ispalila 40 raketa iz višecjevnog bacača "BM-21 grad" na okruge Vorošilovski i Kijev u Donjecku.

Gradonačelnik Aleksej Kulezmin izjavio je da je ovo bio najveći napad od 2014. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()