Uhapšen muž Beograđanke koja je nestala 1. januara u SAD-u

Policija je objavila potragu za Anom Volš u četvrtak

09.01.2023. 13:47
  • Podijeli:
Ana Volš Instagram ana walshe-63bbc765c2e41.webp Foto: Instagram/PrintScreen/anawalshe

Policija je uhapsila muškarca iz Masačusetsa, jer je doveo u zabludu istragu o misterioznom nestanku njegove supruge iz predgrađa Bostona.

Vlasti su saopštile da je uhapšen Brajan Volš (46), suprug Ane Volš (39), porijeklom iz Beograda, majke troje djece, čiji su nestanak u srijedu prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno posljednji put viđena, piše En-Bi-Si Njuz.

Hapšenje je uslijedilo dan nakon što je policija saopštila da obustavlja dvodnevnu pretragu terena, koju su vršili u saradnji sa državnom policijom u šumovitom području u blizini njihove kuće, izvjestio je En-Bi-Si Boston.

Kako se navodi, okolnosti nestanka Ane Volš su nejasne.

Policija je objavila potragu za Anom Volš u četvrtak, dan nakon što je prijavljen nestanak i četiri dana nakon što ju je navodno posljednji put vidio neimenovani član porodice.

Policija je navela da je Ana Volš navodno posljednji put viđena u svojoj kući rano u nedjelju, 1.januara, prije nego što je trebalo da ode do bostonskog aerodroma Logan, kako bi se ukrcala na avion za Vašington, gdje radi kao menadžer u agenciji za nekretnine. 

Policija nije precizirala ko je posljednji put vidio Anu Volš, navodeći da je to bio „član porodice“. Takođe je navedeno da je njen muž spavao u vrijeme kada je ona navodno izašla iz kuće oko četiri sata ujutru.
Međutim, policija vjeruje da je njen suprug Brajan Volš doveo policijske istražitelje u zabludu, saopštila je kancelarija tužioca u Norfolku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()