Uhapšen muškarac u Rimu: U blizini Vatikana hodao naoružan nožem

"Prilikom pokušaja da se razoruža muškarac, jedan policajac zadobio je lakše povrede", ističe se u saopštenju

28.01.2024. 17:37
  • Podijeli:
vatikan pixabay-1664464557003.webp Foto: Pixabay

Italijanska policija uhapsila je muškarca koji je kod sebe imao nož, tokom rutinske provjere osoba koje su se kretale ka trgu Svetog Petra u Rimu, saopšteno je danas iz policije.

U saopštenju se navodi da je uhapšen pedesetjednogodišnji Italijan, koji je prolazio kroz provjeru na putu Vija dela Koncilijacione ka Bazilici Svetog Petra u Vatikanu.

"Prilikom pokušaja da se razoruža muškarac, jedan policajac zadobio je lakše povrede", ističe se u saopštenju.

Policija ukazuje da nema dokaza koji bi pokazali da je uhapšeni nosio nož u terorističke svrhe. Priveden je prema optužbama za pružanje otpora pri hapšenju i nanošenje povreda službenom licu.

Italijanski mediji navode da uhapšeni ima problema sa mentalnim zdravljem.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()