Ubica beba želi da uloži žalbu

Lusi Letbi je osuđena na kaznu doživotnog zatvora

15.09.2023. 18:59
  • Podijeli:
Lucy Letby - reuters-64df8511464d2.webp Foto: Reuters

Britanska medicinska sestra Lusi Letbi zatražila je da joj bude odobreno ulaganje žalbe na presudu za ubistvo sedam beba i pokušaj ubistva još šest, rekao je danas portparol suda.

Letbijeva /33/ je prošlog mjeseca proglašena krivom za ubistvo pet dječaka i dvije djevojčice u odjeljenju za novorođenčad u bolnici na sjeveru Engleske tokom 13 mjeseci od 2015. godine.

Ona je bebama ubrizgavala insulin ili vazduh ili ih je prisilno hranila mlijekom.

Osuđena je pred sudom u Mančesteru na kaznu doživotnog zatvora i nikada neće biti puštena na slobodu.

Letbijeva je podnijela zahtjev za dozvolu da se žali pred Apelacionim sudom u Londonu, rekao je portparol i dodao da nije određen datum za bilo kakvu žalbu.

Ova medicinska sestra je najgori serijski ubica djece u savremenoj istoriji Velike Britanije, prenijeli su ranije lokalni mediji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()