U stravičnom požaru na auto-putu poginulo petoro ljudi

Mediji navode da se čini da je požar izbio nakon sudara autobusa i kamiona

29.12.2022. 10:32
  • Podijeli:

U velikom požaru na auto-putu nedaleko od Seula, glavnog grada Južne Koreje, poginulo je najmanje petoro ljudi, a povrijeđeno 37 prije nego što je vatra ugašena, saopštili su zvaničnici, javlja Reuters.

Tri povrijeđene osobe su u teškom stanju.

Na objavljenim video-snimcima prikazano je kako na auto-putu gore barijere za zvučnu izloaciju. 

Požar je izbio u 13.49 časova po lokalnom vremenu.

Mediji navode da se čini da je požar izbio nakon sudara autobusa i kamiona. No vatrogasni zvaničnik na mjestu događaja rekao je da se uzrok još uvijek istražuje, iako je požar ugašen. U požaru su ukupno uništena 44 vozila, kazao je.

Gust saobraćaj je onemogućio vozilima da se brzo udalje iz pogođenog područja, rekli su očevici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()