U BiH ni pahulje, a u Teheranu počeo padati snijeg

U južnim dijelovima Teherana snježne padavine, koje su kratko trajale, nakon nekog vremena su prešle u kišu

24.12.2022. 22:22
  • Podijeli:
Teheran_Iran_Snijeg_foto_AA (1)-63a7500bb1f98.webp Foto: AA

U Teheranu, glavnom gradu Irana, i drugim pokrajina zemlje, koja se bori sa zagađenim zrakom, u subotu je počeo padati snijeg, javlja Anadolu Agency (AA).

Snijeg koji je u jutarnjim satima počeo padati u Teheranu zabijelio je sjeverne dijelove grada. Stanovnici glavnog grada, koji već duže vreme pokušavaju da se izbore sa zagađenjem zraka, hrlili su u parkove i bašte i uživali u snijegu.

Vozači zatečeni nespremni u sjevernim dijelovima glavnog grada, poznatim po brdovitim putevima, imali su problema u saobraćaju zbog čega su nastale velike gužve. Općinske ekipe su poduzele mjere predostrožnosti protiv poledice i proklizavanja vozila tako što su zasolili puteve.

U južnim dijelovima Teherana snježne padavine, koje su kratko trajale, nakon nekog vremena su prešle u kišu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()