Tuga! Policajac poginuo u udesu obezbjeđujući kolonu predsjednika Orbana

Nesreća se dogodila oko 11.15 sati na Albplacu u okrugu Degerloh u Štutgart

24.06.2024. 22:30
  • Podijeli:
berlin, berlinska policija, nemačka policija - 20 feb 2024 - profimedia-65d4faf63cb60.webp Foto: Profimedia

 Jedan njemački policajac je poginuo danas nakon što se pratnja mađarskog predsjednika Viktora Orbana sudarila sa dva policijska motocikla i automobilom, a drugi je teško povrijeđen.

Nesreća se dogodila oko 11.15 sati na Albplacu u okrugu Degerloh u Štutgartu dok je mađarski lider bio u auto-koloni koja se kretala prema aerodromu, kada je žena (69) za upravljačem vozila BMW, previdjela da je policija već zatvorila raskrsnicu zbog prolaska Orbanovog konvoja, prenosi njemački Fokus.

Ona je skrenula lijevo u Lofelštrase na raskrsnici Rubensštrase i udarila u motocikl 61-godišnjeg policajca.

Od siline udarca, policijski motocikl je odbačen na službeno vozilo 27-godišnjeg policajca koji je teško povrijeđen.

Uprkos svim naporima hitne pomoći, 61-godišnji policajac je preminuo u bolnici od zadobijenih povreda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()