Sutra sahrana Raisija u Tabrizu

Sahrana će se obavit nakon obdukcije

20.05.2024. 12:18
  • Podijeli:
Ebrahim Raisi Iranian Presidency Office via AP tanjug-664a22e0d1975.webp Foto: Iranian Presidency Office via AP tANJUG

Iranski predsjednik Ebrahim Raisi i njegova pratnja sutra će biti sahranjeni u Tabrizu, rekao je neimenovani zvaničnik provincije Istočni Azerbejdžan.

Ovaj zvaničinik naveo je za agenciju Tasnim da će tijela Raisija i ostalih poginulih u jučerašnjem padu helikoptera biće prebačena u Tabriz, te da će prije sahrane biti izvršena obdukcija.

Iranski potpredsjednik Mohsen Mansuri potvrdio je danas medijske izvještaje da su Raisi i njegova delegacija, uključujući ministra spoljnih poslova Hoseina Amirabdolahijana, poginuli juče u padu helikoptera na sjeverozapadu Irana.

U ovoj nesreći ukupno je poginulo osam lica.

Tabriz je glavni grad provincije Istočni Azerbejdžan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()