"Šta on to ima na nogama?!": Posljednja Bajdenova fotografija izazvala čuđenje

Mils se suočio s odgovorima drugih korisnika Tvitera koji su, čini se, stali na stranu Bajdena u pogledu njegovog modnog izbora

11.07.2023. 04:30
  • Podijeli:
Joe Biden foto AP Photo:Susan Walsh-648d757f192e1.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Susan Walsh

Društvene mreže „srušile“ su se nakon što je fotograf New York Timesa uslikao američkog predsjednika Džoa Bajdena (80) koji nije nosio čarape sa svojim „skečersicama“ prije nego što se ukrcao na avion i krenuo na NATO samit u Litvaniji.

Vremešni američki predsjednik bio je odjeven u košulju, sako i elegantne hlače dok je prilazio avionu, no uprkos elegantnom izgledu, na nogama je imao patike. Bez čarapa.

To je fotograf Doug Mills posebno istakao u objavi na Tviteru, na šta se odmah ‘zakačilo‘ na stotine komentatora.

Mils se suočio s odgovorima drugih korisnika Tvitera koji su, čini se, stali na stranu Bajdena u pogledu njegovog modnog izbora.

Mnogi su ga pravdali da su patike napravljene od prozračnog materijala i da su namijenjene za nošenje bez čarapa. Drugi su rekli da bi predsjednik trebao dobiti zabranu pojavljivanja.

"Vjerojatno nevidljive ili niske čarape. Nose ih svi koje znam", rekao je jedan.

"Ove patike dizajnirane su za nošenje bez čarapa. Tkanina je lagana i prozračna, omogućujući nogama da ostanu hladne", objasnio je drugi.

Dan ranije, Bajden je uhvaćen u istim patikama kako se opušta na plaži sa suprugom Džil i 22-godišnjom unukom.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()