Slika kofera s aerodroma u SAD-u: Čovjek ponio mačku na putovanje

Srećom, maca je bila živa i pronađena je prije leta, a redari su bili šokirani

24.11.2022. 17:05
  • Podijeli:
macka_kofer_SAD_foto_twitter-1669289582554.webp Foto: Twitter

Ljudi u avione nose svašta, ali snimak jednog kofera s JFK-a u New Yorku obilazi svijet. Kofer koji je putovao iz New Yorka u Orlando zapeo je za oko osiguranju aerodroma zbog obrisa mačke u prirodnoj veličini koji se pojavio na ekranu.

Ispostavilo se da je obris bio u prirodnoj veličini jer je mačka bila prava mačka: riđa, živa i, očito, neozlijeđena od proteklih nekoliko sati jer su je strpali u kofer i bacali okolo na putu u avion.

Srećom, maca je bila živa i pronađena je prije leta. Redari su bili šokirani.

Uprkos tome što se svakodnevno bave svim i svačim, od neovlaštenog vatrenog oružja do nezakonitog umaka od brusnica, zaposlenici kažu da rijetko pronalaze životinje u torbi koja je prošla check in.

Putnik, koji je putovao avionom Delta Air Lines, pozvan je da dođe i objasni novonastalu situaciju, te je osiguranju rekao da mačka nije njegova. Dodao je da maca pripada nekom drugom u njegovom kućanstvu i da se vjerojatno krišom uvukla u kofer.

Putnik je let morao propustiti, a mačka, koja se zove Smells, je dobro i incident je nije uznemirio.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()