Saslušanje u Kongresu: SAD od 1930-ih znaju za postojanje vanzemaljaca

Dejvid Graš je tokom svjedočenja kazao da se suočio sa "brutalnom odmazdom" nakon što je otkrio dokaze o tome da Vlada SAD krije dokaze o postojanju vanzemaljaca

26.07.2023. 19:09
  • Podijeli:
David Grusch foto Reuters-64c1519c8f6e3.webp Foto: Reuters

Uzbunjivač i bivši američki obaveštajac Dejvid Graš, izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države znaju za aktivnosti "neljudi" od tridesetih godina prošlog vijeka.

Na pitanje kongresmena da li američka vlada ima informacije o vanzemaljskom životu, Graš je rekao da su SAD vjerovatno svjesne aktivnosti koje nisu ljudske od 1930-ih godina, prenosi AP.

Uzbunjivač je, tokom svjedočenja pred Nazdornim odborom Predstavničkog doma američkog Kongresa, rekao da je apsolutno siguran da SAD posjeduju UAP (neidentifikovani vazdušni fenomeni) i napomenuo da to tvrdi na osnovu razgovora sa više od 40 svjedoka tokom četiri godine.

Tvrdi da zna "tačne lokacije" gdje se nalazi ova tehnologija i navodi da je te lokacije "dostavio generalnom inspektoru, a neke i obavještajnim odborima".

Graš je tokom svjedočenja kazao da se suočio sa "brutalnom odmazdom" nakon što je, kako tvrdi, otkrio dokaze o tome da Vlada SAD krije dokaze o postojanju vanzemaljaca.

"Bilo je veoma brutalno i veoma nesrećno, neke od taktika koje su koristili da bi me povrijedili, i profesionalno i lično", rekao je Graš.

On je naveo da zna "više kolega" koje su fizički povrijeđene usljed aktivnosti UAP-a, a na zahtjev da kaže više detalja o tome, odgovorio je da "ne može da ulazi u pojedinosti".

Dejvid Graš je 36-godišnji američki veteran koji je bio član Operativne grupe za neidentifikovane leteće objekte (NLO-UFO), a od 2019. do 2021. godine služio je kao predstavnik Nacionalne izviđačke kancelarije, jedne od pet velikih američkih obavještajnih agencija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()