SAD bombardovale Siriju, najmanje osam poginulih

U izvještajima se navodi da je ubijeno sedam vojnika i jedan civil, te da je napad izvršen u zoru

26.03.2024. 17:41
  • Podijeli:
Sirija_North Press Agency_Reuters-6387afe225a89.webp Foto: North Press Agency / Reuters

Najmanje osmoro ljudi poginulo je u bombardovanju koje je američka vojska izvršila u istočnom dijelu Sirije, javili su državni mediji.

U izvještajima se navodi da je ubijeno sedam vojnika i jedan civil, te da je napad izvršen u zoru.

Prema navodima medija, ranjeno je najmanje 19 vojnika i 13 civila, prenio je Reuters.

Mediji su dodali da su mete napada bila naseljena područja i vojni položaji u pokrajini Deir ez-Zor, te da je nanesena značajna šteta javnom i privatnom vlasništvu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()