Roditelji iz pakla: Ubili djevojčicu koja je imala samo 45 dana

Nakon što su je pretukli, ostavili su je samu da umre - odvedena je u bolnicu kad je već bilo prekasno.

15.11.2023. 22:54
  • Podijeli:
roditelji iz pakla-65553df3a2d87.webp Foto: PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA

Otac i majka bebe stare 45 dana, koja je umrla u Italiji, uhapšeni su i nalaze se u pritvoru, nakon što je istraga otkrila kontinuirano zlostavljanje djevojčice.

Otac Emanuel Savino (26) je navodno tako jako udario malu Auroru u glavu da joj je slomio kosti. Nakon toga je roditelji nisu odveli u bolnicu već su je ostavili da umre od kardiorespiratorne insuficijencije.

On i Aurorina majka Ana Gamela (19) optuženi su za teško ubistvo ćerke u njihovoj kući u Santa Mariji a Viko, u okrugu Kazerta.

Roditelji su tvrdili da je njihova ćerka umrla u snu, ali je istraga otkrila drugačiju realnost.

Djevojčica je umrla 2. septembra prošle godine. Oni su rekli da se djevojčica razboljela nakon kupanja. Međutim, na njenom tijelu pronađene su opekotine, modrice i posjekotine, što je ukazalo da se radi o nasilju.

Nakon što su je pretukli, ostavili su je samu da umre - odvedena je u bolnicu kad je već bilo prekasno.
Istraga je otkrila kontinuirano zlostavljanje djevojčice i da mala Aurora, tokom kratkih 45 dana života, nijednom nije bila kod pedijatra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()