Povrijeđeno devet osoba tokom leta balonom

Dvije osobe su zadobile povrede opasne po život

12.11.2022. 17:47
  • Podijeli:
balon-ilustracija-pixabay.jpg

Devet ljudi je povrijeđeno danas u nesreći sa balonom na istočnim obroncima Alpa u Austriji.

Dvije osobe su zadobile povrede opasne po život. One su pronađene u mjestu Unterek sa još dvije osobe, koje su lakše povrijeđene, rekla je agenciji APA Sonja Kelner iz Crvenog krsta Donje Austrije.

Još pet putnika u balonu sa lakšim povredama pronađeno je nedaleko od mjesta Štang, koje je udaljeno oko pet kilometara od Untereka.

Dvije teško povrijeđene osobe prebačene su u lokalne bolnice.

Uzrok i okolnosti nesreće se utvrđuju.

Nesreća se dogodila u regionu Buklige Velt, koji je ime dobio po brdovitom pejzažu. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()