Policajac se sastao sa ženom, a zatim uradio nešto zbog čega je suspendovan...

Video je snimljen u Marylandu te prikazuje uniformiranog policajca kako strastveno ljubi neimenovanu ženu i istodobno je dodiruje

07.09.2023. 20:30
  • Podijeli:
policajac_zena_SAD_foto_Instagram Cropped-64f9e461eba3f.webp Foto: Instagram/slumpedtl

Policajac je suspendiran nakon što je snimljen kako se ljubi s ženom prije nego što je ušao u zadnji dio svog policijskog vozila s njom.

Snimka njegovih intimnih postupaka brzo je postavljena na društvene mreže, gdje je brzo privukla pažnju drugih detektiva u odjelu.

Video je snimljen u Marylandu te prikazuje uniformiranog policajca kako strastveno ljubi neimenovanu ženu i istodobno je dodiruje.

Nije prošlo dugo prije nego što je par vodio ljubav u zadnjem dijelu policijskog vozila, uz iznenađene komentare osoba koje su snimale u pozadini.

Dok se uniformirani policajac ulazi unutra, osobe koje snimaju viču na španskom- čini se da ga nazivaju 'životinjom'.

Video je kasnije postavljen na Instagramu u utorak, 5. septembra, s natpisom koji se odnosio na glumca u odraslim filmovima koji je navodno imao sličnost s policajcem.

Šalio se: "Jonny sins divlja na poslu."

Naravno, lokalni policijski službenici uskoro su se pozabavili slučajem, a Odjel policije okruga Prince George od tada je reagirao na incident.

U izjavi su potvrdili da su pokrenuli istragu u vezi s neimenovanim policajcem.

Podijeljeno na X.comu, pisalo je: "Izvršna naredba PGDP-a je svjesna videa koji kruži društvenim medijima s jednim od naših službenika.

"Čim smo saznali ranije danas, otvorili smo istragu kako bismo utvrdili okolnosti. Dodatne informacije bit će objavljene nakon što budu istražene i potvrđene."

Međutim, od tada je došlo do ažuriranja u slučaju, jer je policajac sada suspendiran.

U naknadnom tweetu potvrdili su to, ali nisu ga imenovali.

Objava je glasila: "Ažuriranje: službenik je identificiran. Njegove policijske ovlasti sada su suspendirane dok istraga traje.", piše Unilad.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()