Pogledajte kako je Turčin u sekundi izbjegao smrt

Sve su zabilježile kamere

17.02.2023. 19:53
  • Podijeli:
turska_radnik_rusevine_foto_TW-63ef274fa97ba.webp Foto: Twitter/Sabah

Tokom rušenja zgrade u Antakiji, jedan građevinac koji je radio na čišćenju ruševina, u sekundi je izbjegao smrt tako što je iskočio iz bagera.

Sve su zabilježile kamere.

Vedat Yildirim – radnik u jednoj građevinskoj firmi – otišao je iz rodnog sela kako bi učestvovao u čišćenju ruševina i zgrada pogođenih zemljotresima.

Upravo ga je jedna takva situacija mogla koštati života.

Turski mediji prenijeli su video koji prikazuje Yildirima kako u posljednjoj sekundi iskače iz bagera na kojeg se srušila zgrada. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()