Ovo je nova Miss svijeta

Miss svijeta 2024. godine održavao se ovih dana u Mumbaiju, a u finalu se našlo 40 misica iz čitavog svijeta

09.03.2024. 21:36
  • Podijeli:
mis_svijeta_instagram -65ecb7739262c.webp Foto: Instagram

Čehinja Krystyna Pyszková je nova Miss svijeta. Plavokosa ljepotica iz Češke pobijedila je konkurenciju od 111 djevojaka i dobila krunu najljepše žene na svijetu.

Miss svijeta 2024. godine održavao se ovih dana u Mumbaiju, a u finalu se našlo 40 misica iz čitavog svijeta.

Češka misica ima 23 godine, manekenka je i studentica prava. Misice koje su ušle u superfinale ove su godine govorile o važnim ženskim temama, a pobjednica je govorila o uklanjanju stigme i srama koji okružuju menstruaciju, rekavši da je "biti žena dar" i da menstruacija ne bi trebala biti tabu tema.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()