Obustavljen saobraćaj na Krimskom mostu, povrijeđeno dijete

Stanovnici regiona i turisti su zamoljeni da koriste alternativne kopnene puteve

16.07.2023. 23:58
  • Podijeli:
krimski most reuters-6452c558aa4a2.webp Foto: Reuters

Saobraćaj na Krimskom mostu obustavljen je danas zbog oštećenja na kolovozu, a ruska novinska agencija RIA prenosi da je u "vanrednom događaju" povrijeđeno dijete.

Na mjesto događaja izašla je ekipa istražnog komiteta, a došlo je do oštećenja kod 145. stuba mosta, navodi agencija.

Šef Krima Sergej Aksjonov rekao je da bi željeznički saobraćaj mogao da bude ponovo uspostavljen do 9.00 po lokalnom vremenu.

On je na Telegramu zamolio stanovnike regiona i turiste da koriste alternativne kopnene puteve, umjesto Krimskog mosta.

"Uzimajući u obzir trenutnu situaciju, molim stanovnike i goste na poluostrvu da se suzdrže od putovanja preko Krimskog mosta i da, iz bezbjednosnih razloga, izaberu neki alternativni put. Vjerujte samo zvaničnim informacijama", naveo je Aksjonov, ne precizirajući zbog čega je nastao problem.

Rojters prenosi, pozivajući se na ukrajinsku novinsku agenciju RBC, da su se čule dvije eksplozije na mostu i dodaje da nije mogao nezavisno da potvrdi izvještaje.

Za sada nema komentara sa ukrajinske strane.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()