Njemačka policija moli za pomoć: Nestala Sanela, posljednji put viđena na poslu

Postoji mogućnost kako je napustila kafić i otputovala u Gelsenkirchen

24.01.2023. 16:05
  • Podijeli:
Sanela_Mai_Njemacka_policija-63cfcab6cd94d.webp Foto: Policija Njemačke

Sanela Mai (22) iz Offenbacha je nestala, a policija je objavila njezinu fotografiju, te je pozvala stanovništvo u pomoći pri pronalasku djevojke.

Kako je navela policija, Sanela je visoka 150 centimetara, ima snažnu građu i dugu tamnosmeđu kosu koju obično skuplja u punđu.

Zadnji put kada je viđena, bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom i plavu trenirku. Nosila je i bijele sportske cipele, a sa sobom je imala i crni ruksak.

Policija navodi kako je 22-godišnjakinja posljednji put viđena na svom radnom mjestu u Büsingparku u petak poslijepodne oko 13 sati.

Postoji mogućnost kako je napustila kafić i otputovala u Gelsenkirchen (Sjeverna Rajna-Vestfalija).

"Nestala osoba bi mogla biti u bespomoćnom stanju. Mole se svi koji mogu dati informaciju o tome gdje se nalazi Sanela Mai da kontaktiraju policiju u Offenbachu na telefon 069 8098-1234 ili bilo koju drugu policijsku postaju", naveli su u apelu policije iz Offenbacha, piše Fenix magazin.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()