Napad nožem u Izraelu: Stradala jedna osoba

Izraelski ljekari rekli su Rojtersu da je jedna od dvije ubodene osobe proglašena mrtvom nakon što je hitno prebačena u bolnicu, a napadač je preminuo u tržnom centru u Karmijelu, na sjeveru Izraela.

03.07.2024. 17:05
  • Podijeli:
izrael anadolija-65229e8d73839.webp Foto: Anadolija

Jedna osoba je ubijena, a druga ranjena u napadu nožem u izraelskom tržnom centru, a napadač je takođe ubijen, saopštili su izraelska policija i medicinari.

Policija je saopštila da je riječ o terorističkom napadu. Izraelski informativni veb sajt "Inet" prenio je da je napadač Joud Rabija iz Nahafa, izraelskog grada u kojem živi i mnogo pripadnika arapske manjine.

Nijedna grupa nije preuzela odgovornost, iako je militantna organizacija "Palestinski islamski džihad" u objavi na "Telegramu" opisala napad kao "herojsku operaciju".

Izraelski ljekari rekli su Rojtersu da je jedna od dvije ubodene osobe proglašena mrtvom nakon što je hitno prebačena u bolnicu, a napadač je preminuo u tržnom centru u Karmijelu, na sjeveru Izraela.

LJekari su ranije rekli da su zbrinuli dvojicu muškaraca u dvadesetim godinama.

Video koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje dvojicu muškaraca dok nepomično leže na podu tržnog centra, a ljudi pokušavaju da im pruže medicinsku pomoć.

Izrael provodi vojnu ofanzivu u Pojasu Gaze kao znak odmazde za smrtonosni napad Hamasa na južni dio Izraela 7. oktobra prošle godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()