Nakon krvavih napada: Glavni komandant iranske Islamske revolucionarne garde obećao osvetu

"Naći ćemo vas gdje god da ste", rekao je Salami na sahrani, misleći na "Islamsku državu"

05.01.2024. 09:34
  • Podijeli:
iran_eksplozija_anadolija -65956288641fd.webp Foto: Anadolija

Glavni komandant iranske Islamske revolucionarne garde Hosein Salami rekao je na sahrani žrtava dvostrukog bombaškog napada "Islamske države" da će uslijediti osveta zbog tog događaja.

"Naći ćemo vas gdje god da ste", rekao je Salami na sahrani, misleći na "Islamsku državu".

Blizu 100 ljudi ubijeno je prije dva dana u blizini spomenika bivšem vrhovnom komandantu Kasemu Sulejmaniju u gradu Kermanu. Sulejmani je ubijen u Iraku 2020. godine u napadu iz američkog drona.

"Islamska država" je saopštila juče da su dvojica njenih pripadnika detonirali pojaseve sa eksplozivom u masi koja se okupila na groblju u gradu na jugoistoku Irana. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()