Muškarac stradao u padu sa 68. sprata

Lusidi je u zgradu stigao oko 18 časova po lokalnom vremenu, rekavši obezbjeđenju da je u posjeti prijatelju koji živi na 40. spratu

01.08.2023. 06:07
  • Podijeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Francuz Remi Lusidi, koji se bavio ekstremnim sportovima, poginuo je kada je pao sa 68. sprata zgrade u Hongkongu.

Incident se dogodio u nedelju u luksuznom naselju Mid-Levels, kada se 30-godišnjak peo na kompleks Treganter kule usljed čega je pao, piše "South Ćina Morning Post".

Lusidi je u zgradu stigao oko 18 časova po lokalnom vremenu, rekavši obezbjeđenju da je u posjeti prijatelju koji živi na 40. spratu.

Međutim, nakon što je službenik obezbjeđenja saznao da Francuz ne ide kod prijatelja, pokušao je da ga uhapsi, ali Lusidi je već ušao u lift.

On je posljednji put viđen živ u 19.38 časova po lokalnom vremenu kada je kucnuo na prozor penthausa, nakon čega je sobarica pozvala policiju.

Policija pretpostavlja da je muškarac bio zarobljen ispred penthausa i da je zapravo lupao u prozor tražeći pomoć.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()