Mladenku naljutila cijena svadbene frizure pa se zabila u automobil frizera

Prema istrazi, žena je u subotu odbila platiti veću cijenu za svadbeni stajling

27.02.2023. 22:22
  • Podijeli:
frizura kosa pixabay-1663949176737.webp Foto: Pixabay

Njemačka mladenka je uoči svog vjenčanja ovog vikenda ljutnju zbog preskupe svadbene frizure pokazala udarivši vozilo svog frizera, objavila je jučer policija.

Najprije je razljućena 32-godišnjakinja izletjela iz frizerskog salona u gradu Hofu u južnoj pokrajini Bavarskoj a da nije platila punu cijenu za frizuru, izvijestila je policija. Potom se zabila u auto frizera. Policija vodi istragu protiv nje zbog dva prekršajna djela.

Policijski glasnogovornik nije mogao reći je li se žena tog dana ipak udala:

"Prekršaji nisu bili prepreka s policijske strane".

Prema istrazi, žena je u subotu odbila platiti veću cijenu za svadbeni stajling.

Umjesto toga samo je bacila iznos za obične frizure na pult i bijesna izjurila iz salona. Nakon toga, prema svjedocima, žena s velom autom se zabila u parkirani automobil ispred salona i potom pobjegla s mjesta nesreće.

Na temelju upečatljivog opisa osobe brzo je utvrđen identitet žene koja je skrivila nesreću, stoji u policijskom izvještaju.

Oštećeni automobil pripada frizeru. Patrolno vozilo tog je dana otišlo do kuće ljutite mušterije kako bi obavilo očevid na njenom automobilu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()