Misteriozna udovica šefa Wagnera: Ko je prelijepa Ljubov Prigožina?

Nažalost, o Ljubovi Prigožinoj ne zna se mnogo

25.08.2023. 15:10
  • Podijeli:
Prigozin_porodica_foto_The Times Cropped-64e6ee90ece2e.webp Foto: The Times

Jevgenij Prigožin, šef privatne vojne kompanije Vagner, identifikovan je kao putnik aviona koji se srušio, prema kasnijem saopštenju Rosaviacije.

S obzirom na prirodu Prigožinovih poslovnih poduhvata i njegove bliske veze sa ruskim vlastima, razumljivo je da on i njegova supruga preferiraju da svoje privatne živote drže dalje od javnosti.

Ovaj želja za privatnošću može takođe biti posljedica mjera bezbjednosti ili potencijalnih rizika koji su povezani sa povezivanjem sa osobom tako visokog profila.

Ko je Ljubov Prigožina?

Iako postoji malo informacija o Prigožinovom privatnom životu, poznato je da je oženjen ženom koja se zove Ljudmila Ljubov Prigožina.

Nažalost, o Ljubovi Prigožinoj ne zna se mnogo. Ona drži do sebe i svog privatnog života i gotovo se nikad ne pojavljuje u javnosti.

Pošto je njen muž sam po sebi tajanstven po pitanju svog privatnog života, nema zvaničnih izjava niti intervjua koji bi osvijetlili njihov odnos ili pružili detalje o njenom porijeklu.

Sa ovom devet godina mlađom ljepoticom, Prigožin je imao dvoje djece - Polinu i Pavela.

Bez više informacija od pouzdanih izvora ili javnih izjava samog para, sve pojedinosti o životu Ljubovi Prigožine ostaju uglavnom nepoznate.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()