Kralj Charles produžio boravak u bolnici: Ima li razloga za brigu?

Poslije operacije prostate, kralj se i dalje oporavlja u privatnoj londonskoj klinici

31.01.2024. 14:10
  • Podijeli:
kralj charles, profiemdia-63aaa5384ed4a.webp Foto: Profimedia

Iako je cijela kraljevska porodica, kao i sam kralj Charles, planirala da će monarh u privatnoj londonskoj klinici nakon zahvata provesti tek dvije noći, njegov boravak je produžen što je izazvalo zabrinutost među Britancima.

Poslije operacije prostate, kralj se i dalje oporavlja u privatnoj londonskoj klinici.

Zbog činjenice da nije izašao, kako je planirano, nakon dvije noći koje je trebao provesti pod liječničkim nadzorom, javnost je zabrinuta za zdravstveno stanje 75-godišnjeg britanskog kralja Charlesa III.

"Podrazumijeva se da će Charles ostati u bolnici duže od dvije noći samo ako dođe do nekog neočekivanog problema", otkrio je dobro upućeni izvor za britanski The Sun i dodao da je dodatna noć u klinici zapravo jednostavna mjera predostrožnosti, no ista bi mogla izazvati nelagodu i nervozu.

Ove vijesti pojavile su se nakon što je palača potvrdila da bi kralj mogao nakon svega propustiti unaprijed zakazane događaje i do mjesec dana. Umjesto njega sav posao odradit će osobe od najvećeg mu povjerenja – supruga, kraljica Camilla, sestra, princeza Anne te brat i snaha, princ Edward i vojvotkinja Sophie.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()