Katastrofa ogromnih razmjera: Preko 11 hiljada Palestinaca stradalo u Gazi

Među poginulima je 4.609 djece

12.11.2023. 22:36
  • Podijeli:
djeca gaza anadolija-654ea354180f3.webp Foto: Anadolija

Broj poginulih u izraelskim napadima na Pojas Gaze porastao je na 11.180, a povrijeđeno je više od 28.000 ljudi, saopštila je danas kancelarija za medije ove enklave.

Broj poginulih među stanovnicima Pojasa Gaze porastao je na 11.180, a među poginulima je 4.609 djece. Povrijeđeno je čak 28.200 ljudi, navodi se u saopštenju.

Podsjećamo, palestinski pokret Hamas saopštio je danas da obustavlja pregovore o taocima zbog akcija izraelske vojske u oblasti bolnice Al Šifa u Gazi, rekao je Rojtersu palestinski zvaničnik upućen u razgovore o taocima.Bolnica se našla pod intenzivnom vatrom dok su se izraelske snage približavale objektu.

Izrael optužuje Hamas da koristi bolnicu kao pokriće za komandni centar, ali nije objavio dokaze koji bi to potkrijepili. Hamas je negirao optužbe.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()