Katanac na vrata: Kvar zatvorio najpopulranije restorane

U saopštenju se dodaje da je pitanje "povezano sa događajem u sajber bezbjednosti", prenio je En-Bi-Si.

15.03.2024. 19:10
  • Podijeli:
mcdonalds-cola-kola-shutterstock.jpg

"Mekdonaldsovi" restorani širom svijeta danas su zatvoreni ili su obustavili primanje onlajn porudžbina zbog tehničkog kvara, saopštila je kompanija.

Neodređeni problem uticao je na lance restorana brze hrane u Japanu i Australiji, dok su korisnici društvenih mreža prijavili prekide u Kini, Velikoj Britaniji i drugim zemljama širom Azije i Evrope.

"Svjesni smo tehničkog prekida koji je uticao na naše restorane. Problem se sada rješava. Zahvaljujemo kupcima na strpljenju i izvinjavamo se za sve neprijatnosti koje je ovo moglo da prouzrokuje", saopštio je portparol "Mekdonalds korporacije".

U saopštenju se dodaje da je pitanje "povezano sa događajem u sajber bezbjednosti", prenio je En-Bi-Si.

"Mekdonalds Japan" je saopštio na mreži "Iks" da su "mnogi restorani širom zemlje privremeno obustavili rad" i izvinio se posjetiocima.

U prethodnoj objavi navedeno je da u Japanu postoji blizu 3.000 "Mekdonaldsovih" restorana i da je to najviše u jednoj zemlji poslije Kine u SAD. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()