Iran poslao poruku Izraelu: Odgovaraćete zbog napada

"Nijedan postupak protiv interesa Irana i najših savjetodavnih snaga u Siriji neće proći bez odgovora", naveo je Kanani.

04.12.2023. 12:05
  • Podijeli:
napad_teheran_screenschot 1-63d38025065ec.webp Foto: Screenschot

Teheran će odgovoriti na napade na interese Irana u Siriji, rekao je portparol iranskog Ministarstva spoljnih poslova Naser Kanani.

On je odgovorio na pitanje novinara u vezi sa izraelskim napadom prošle sedmice u Siriji u kojem su poginula dvojica pripadnika Iranske revolucionarne garde.

"Nijedan postupak protiv interesa Irana i najših savjetodavnih snaga u Siriji neće proći bez odgovora", naveo je Kanani.

Iranski mediji objavili su u subotu, 2. decembra, da su u izraelskom napadu u Siriji ubijena dvojica pripadnika elitne iranske garde. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()