Incident u Sidneju: Ubačena sumnjiva torba na teritoriju ruskog konzulata

Kako je navedeno, nepoznata osoba prišla je ogradi generalnog konzulata Rusije u Sidneju oko 11 časova po lokalnom vremenu i preko nje bacila sportsku torbu

06.02.2024. 08:50
  • Podijeli:
australija_pucnjava - reuters-639824ce8feb3.webp Foto: Reuters

Nepoznati muškarac bacio je sumnjivu torbu na teritoriju generalnog konzulata Rusije u Sidneju, a nakon uviđaja ustanovljeno je da sadržaj torbe nije predstavljao nikakvu prijetnju i konzulat je nastavio rad, rečeno je u ruskoj diplomatskoj misiji za agenciju TAS.

Kako je navedeno, nepoznata osoba prišla je ogradi generalnog konzulata Rusije u Sidneju oko 11 časova po lokalnom vremenu i preko nje bacila sportsku torbu.

– Zaposleni u generalnom konzulatu odmah su pozvali policiju i prekinuli posjete građana iz bezbednosnih razloga – navelo je rusko diplomatsko predstavništvo.

Policajci su blokirali ulicu i pozvali specijaliste na dalji uviđaj. Utvrđeno je da sadržaj torbe nije predstavljao nikakvu prijetnju.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()