Horor na sankanju! Dječaku grana probila stomak

Još se ne zna u kakvom je stanju

20.01.2024. 09:00
  • Podijeli:
svetlo hitna pomoc policija pixabay-645446da75950.webp Foto: Pixabay

Dječak (12) teško je povređen sinoć kada mu je grana probila stomak u nesreći tokom skijanja u Njemačkoj.

Spasioci su pozvani u šumu u zamku Hardenber u petak oko 17.15 časova, a rečeno je da je došlo do stravične povrede djeteta prilikom sankanja.

Kako pišu njemački mediji, u šumovitoj oblasti iznad terena za mini golf, 12-godišnji dečak je sletio sa staze dok se sankao i uletio bočno u šikaru, gdje je naleteo na granu koja ga je proburazila.

 "On je zadobio povredu od nabijanja, da tako kažemo, na kolac od grane debljine otprilike osam cenitmetara", naveli su vatrogasci. Grana je, kako se navodi, probila kroz prepone u dječakov stomak. Spasioci su dječaka dovezli na parking zamka Hardenberg, gdje je u međuvremenu sletio spasilački helikopter. Mališan je prevezen u bolnicu i od jutros nema informacija o njegovom stanju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()