Erdogan pati od zaraznog gastroenteritisa

Brz oporavak mu poželio i opozicioni lider Kemal Kilicdaroglu

28.04.2023. 07:39
  • Podijeli:
Recep Tayyip ErdoganREUTERS-1669667797349.webp Foto: Reuters

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan ima zarazni gastroenteritis, ali njegovo zdravlje je dobro. Ovo je potvrdio turski ministar zdravlja Fahrettin Koca.

On je naveo da će Erdogan nastaviti sa svojim planiranim aktivnostima što je prije moguće.

Glavni opozicioni lider Kemal Kilicdaroglu izabran je da se kandiduje za grupu od šest političkih stranaka, a i on je među brojnim opozicionim liderima poželio predsedniku brz oporavak.

Podsjećamo, Erdogan je nakratko obustavio predizbornu kampanju nakon što mu je pozlilo tokom TV intervjua. Nakon 20-minutne pauze, vratio se i rekao da ima ozbiljne stomačne tegobe, nakon dva dana intenzivne kampanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()