Djed iz pakla? Bivša snaja prijavila svekra da je seksualno zlostavljao sina

Majka i otac već neko vrijeme žive razdvojeni, a ženi je pripalo starateljstvo nad djetetom iako je razvod i dalje pravno u toku.

11.04.2024. 22:40
  • Podijeli:
policija, milicija, rotacija pixabay-6617abf4601ee.webp Foto: Pixabay

Majka (41) iz Volosa prijavila je svog svekra, oca njenog bivšeg muža, da je seksualno zlostavljao njenog četvorogodišnjeg sina tokom dječakovih posjeta ocu u kući gdje i djeda živi.

Majka i otac već neko vrijeme žive razdvojeni, a ženi je pripalo starateljstvo nad djetetom iako je razvod i dalje pravno u toku.

Istraga je započeta nakon prijave koja je podnijeta početkom januara 2024. godine protiv 66-godišnjeg muškarca, ženinog bivšeg svekra. Ona je navela da je djeda zlostavljao unuka tokom posjeta ocu, jer svekar i njen bivši muž žive zajedno na adresi.

Na osnovu forenzičkog izvještaja nije dobijena informacija da li je dječak silovan, a muškarac demantuje optužbe i tužbu prepisuje osveti bivšoj snaji. Optužbe protiv muškarca su silovanje maloljetnika, polni čin sa maloljetnikom i uzastopne polne radnje.

Djeda se pojavio na saslušanju u okviru preliminarne istrage, a ispitani su i otac djeteta i majka četvorogodišnjeg dječaka, kao i jedan njihov prijatelj, prenosi Telegraf.

Dječaka je pregledao i psiholog i rađena su još dva ispitivanja kako bi se utvrdilo dječakovo stanje. Kao što je već spomenuto, roditelji su u procesu razvoda, a dječak je kod majke dok sa ocem održava stalni kontakt.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()