Detalji krvavog pohoda: Nožem ubio djevojčicu ispred kuće, a onda još troje ljudi

Jezivi zločin dogodio se oko 5 sati ujutru

03.12.2023. 21:53
  • Podijeli:
američka policija pixabay-654c9efc78a94.webp Foto: Pixabay

Dvoje djece i dvoje odraslih ubijeno je u jednoj kući u Kvinsu rano jutros, a za ubistvo se sumnjiči član porodice, kojeg je policija neutralisala.

Jezivi zločin dogodio se oko 5 sati ujutru, a policiju je pozvala mlađa ženska osoba, koja je rekla da joj je rođak pobio cijelu porodicu.

Jedna patrola odmah je upućena na lice mjesta, a osumnjičenog Kortnija Gordona (39) su zatekli kako pokušava da pobjegne.

Policajci su izašli iz vozila i krenuli ka muškarcu koji je nosio torbu,  a kada su mu se obratili, on je izvukao nož i jednog policajca je ubo u vrat i grudi, a drugog u predjelu glave.

Tada je jedan od njih uspio da izvuče pištolj i upuca Gordona, koji je kasnije u bolnici podlegao povredama.

Na lice mjesta ubrzo su stigle i druge policijske ekipe, koje su zatekle stravičan prizor.

Djevojčica (11) pronađena je u lokvi krvi ispred kuće. Iako je odmah prebačen u bolnicu, ubrzo je preminula od zadobijenih povreda.

U kući su pronađena tijela dječaka (12), žene (44) i muškarca starog oko 30 godina.

Pronađena je i starija žena sa teškim tjelesnim povredama. Vjeruje se da joj je osumnjičeni nanio nekoliko uboda nožem. Ona je takođe prebačena u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, javlja Bi-Bi-Si.


Policija vjeruje da su sve žrtve ubijene istim kuhinjskim nožem, koji je i pronađen na mjestu zločina.

Prema navodima medija Gordon je ranije hapšen zbog porodičnog nasilja. On je navodno bio u posjeti porodici koju je svirepo ubio.

U toku je istraga, a iz policije su naveli da je u toku saslušanje mlade osobe koja je pozvala policiju i prijavila ubistvo.

U ovom trenutku motiv napada nije poznat, prenosi Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()