Brodolom kod Tunisa, pronađeno devet tijela

Spaseno 29 migranata koji su pokušavali da se domognu italijanske obale

07.06.2023. 22:58
  • Podijeli:
Ilustracija Foto: Pixabay
Ilustracija

Tuniska obalska straža izvukla je iz Sredozemnog mora beživotna tijela devet migranata iz Afrike i uspjela da spase njih 29 nakon brodoloma koji su doživjeli u vodama nedaleko od grada Monastira pokušavajući da se domognu italijanske obale, izjavio je danas Farid Ben Džaha, portparol suda u Monastiru.

Neb Džaha je potvrdio da je u vodama kod obala centralnog Tunisa u toku potraga za drugim brodolomnicima, prenosi Rojters.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()