Biden još nije odlučio hoće li skinuti oznaku tajnosti s dokumenta o porijeklu koronavirusa

Američke obavještajne agencije još nisu došle do zajedničkog mišljenja o porijeklu koronavirusa

13.03.2023. 12:50
  • Podijeli:
Džozef Bajden_Joe Biden_Foto Reuters-63f4fe913fd66.webp Foto: Reuters

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden još nije odlučio da li će potpisati skidanje oznake tajnosti s dokumenta o porijeklu koronavirusa.  

Inicijativu Republikanaca koji smatraju da su kineske vlasti odgovorne za pandemiju odobrila su oba doma Kongresa, te je sada red na potpis predsjednika SAD-a.

Američke obavještajne agencije još nisu došle do zajedničkog mišljenja o porijeklu koronavirusa. Kako prenose tamošnji mediji, razmatraju se dvije opcije, odnosno da li se radi o prirodnoj infekciji koja je sa životinje prešla na čovjeka ili se radi o "curenju" virusa iz kineske labaratorije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()